Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

Mii de pachete de țigări, confiscate în urma unor percheziții domiciliare în Odoreu

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice fiind în continuarea cercetărilor într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii asimilată contrabandei, prin colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza localității Odoreu.

În urma activităților efectuate, polițiștii au identificat și ridicat în vederea confiscării 125 840 de fire țigarete de proveniență ucraineană și suma de 18 280 de lei, totodată fiind indisponibilizat și un autoturism.

La activități au participat luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale Satu Mare.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

 

4 comentarii

  1. florin Răspunde

    eu zic ca trebuia sa numere firele de tutun, sa fie nr mai mare :))

  2. Silica Răspunde

    Dar la vamesii sefi de ture cand se face o perchezitie? Verificarea averilor ??? Apartamente prin Cluj pe numele neamurilor si a copiilor, asta nu se perchezitioneaza???

    Ca o fi verificari de la SAS, DGA, DNA, DIICOT sau ANAF, se stie, se cunoaste ca cei care vand in cantitati enorme au spatele protejat! Iar tot timpul aia mici cad in plasa, ca sa se poata scoate rapoarte de serviciu frumoase .

  3. Daniel Dogaru Răspunde

    Exista suspiciuni rezonabile ca doar prin vama Halmeu se tranzitează cantități impresionante de țigări cu tirurile. Valoarea evaziunii pe un an, este mai mare decat valoarea pensiilor plătite in tot județul Satu Mare ! Cred ca o ancheta serioasă printre polițiștii de frontiera (curați ) ar scoate la iveală muuulte …….

  4. Rozsa sandor Răspunde

    Pe cand vor urma si domnii din vama Halmeu??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.