Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Sătmărean prădat de hoți. Și-a lăsat mașina deschisă și a rămas fără câteva sute de euro

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare s-au sesizat din oficiu despre faptul că un tânăr, de 19 ani, din localitatea Rătești, ar fi sustras dintr-un autoturism, o sumă de bani.

În fapt, persoana în cauză ar fi profitat de portierele neasigurate ale unui autoturism care se afla parcat pe o stradă din municipiul Satu Mare, de unde ar fi sustras o poșetă în interiorul căreia se aflau 380 de euro și 310 de lei.

Polițiștii au reușit prinderea acestuia la scurt timp, astfel că prejudiciul a fost recuperat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că susnumitul ar mai fi comis alte două fapte de furt calificat, astfel că, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

2 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Prostia se plătește …

    • satmarean Răspunde

      Acum depinde din ce parte privesti situatia: din partea hotului, da ca la prins repede si are timp sa se specializeze, din partea pagubitului, poate are si el spre 40 de ani si a trait vremurile alea cind nu se inchideau usile decand atunci cand plecai mai mult de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.