Ultima actualizare: ieri, 21:58

Locale

O mână de ajutor pe un ger năprasnic. Primăria adună persoanele fără adăpost de pe străzi

În contextul atenţionărilor meteorologice de cod galben de frig, Primăria Municipiului Satu Mare aduce la cunoștință publică faptul că în această perioadă echipejele Poliției Locale vor  acționa în teren pentru identificarea persoanelor fără adăpost și aducerea acestora în Centrul Social de Urgență de pe strada Gladiolei, cartierul 14 Mai.

Numerele de telefon la care cetățenii pot suna dacă observă persoane fără adăpost sunt: 0261.750.135 sau 0361-919 (dispeceratul Poliției Locale a Municipiului Satu Mare, disponibil 24 de ore din 24)

În total, Primăria municipiului Satu Mare prin Centrul Social de Urgență dispune de 60 de locuri pentru cazarea persoanelor fără adăpost, însă dacă situația o impune, locurile în Centrul Social de Urgență se pot suplimenta până la 80 de locuri.

Cei găzduiți în acest centru beneficiază gratuit de mic dejun și cină, având posibilitatea ca în perioada de ger să se adăpostească aici și pe timpul zilei, nu doar noaptea.

Cetățenii pot oferi sprijin în desfășurarea acestor acțiuni, contactând Poliția Locală Satu Mare prin dispecerat dacă sesizează persoane aflate la nevoie.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

 

 

 

 

 

 

 

2 comentarii

  1. Bahu Răspunde

    Un gest de umanitate pentru care meritați felicitări !

  2. Alex Răspunde

    Oare pe unde este Zana cea buna? Sa fie numai in povesti? Sa se ocupe numai de problemele Justitiei? Un pic daca ar merge pe ici, pe colo, Doamne cata nevoie ar fi de ea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.