Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Sătmărean ghinionist. Lovit de un sucevean beat

In noaptea de marţi spre miercuri, la ora 00.44, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost anunţată prin 112 de  Csaba Dolha, de 43 de ani, din municipiul Satu Mare, despre faptul că pe DN 17, pe raza localităţii Poiana Stampei a avut loc un accident  între două autovehicule, soldat cu pagube materiale.

În urma cercetărilor făcute de către poliţişti a rezultat că, în jurul orei 00.44, Ion Canta, de 47 de ani, din comuna Dorna Candrenilor, în timp ce conducea autoturismul Opel Astra pe DN 17, pe direcţia Poiana Stampei – Vatra Dornei, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune laterală cu autoturismul Renault condus regulamentar din sens opus de către sătmărean. Ion Canta a fost testat cu aparatul etilotest, rezul­tând o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, dorneanul a fost verificat în baza de date, ocazie cu care s-a constatat că are permisul de conducere reţinut.

Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de „conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice” şi „conducere a unui vehicul fără permis de conducere”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.