Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Scapă de celulită și centimetri cu cel mai bun aparat de slăbit din România

Cel mai bun aparat de slăbit din România poate fi găsit de acum și la Satu Mare! Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center își deschide porțile pentru sătmăreni și îi așteaptă să facă cunoștință cu cele mai noi inovații și tehnologii în materie de remodelare corporală. Sutele de diete costisitoare și grele, precum și miturile conform cărora pierderea kilogramelor necesită eforturi ieșite din comun vor deveni istorie. Pearl Beauty Center vă prezintă Eximia HR77 Platinum, aparatul de remodelare corporală ce vă propune o experiență la cel mai înalt nivel, menit să vă transforme corpul într-unul fit, atrăgător și, cel mai important, sănătos.

Eximia HR77 Platinum și-a cules laurii la ultimul Congres Internațional de Medicină Anti-Îmbătrânire și vine la Satu Mare cu întregul pachet care l-a consacrat peste mări și țări. Tehnologia care a făcut acest aparat apreciat în întreaga lume este încorporată într-un echipament complex, format din cinci inovații de ultimă oră pentru tratamente faciale, tratament anti-celulită și tratamente profesionale de slăbit.

5 tehnologii de ultimă oră într-un aparat revoluționar

Eximia HR77 Platinum by Pearl Beauty Center Satu Mare reprezintă noua generație a tratamentelor de remodelare corporală, bazate pe laser lipolitic, multiporatie, vacuum magnetic combinat cu radiofrecvența quatripolară și magnetoterapia. Laserul lipolitic acționează precis asupra țesutului adipos și se focusează pe scoaterea centimetrilor în plus, eliminând tot surplusul în mod natural și sănătos. Multiporatia se axează pe aspectul de coajă de portocală, inserează substanțe active în piele și remediază imperfecțiunile. Tehnologia vacuum și radiofrecvența quatripolară vin cu un masaj endermologic și asigură un drenaj limfatic mai eficient, accelerând astfel procesul de slăbire. Cea de-a cincea tehnologie marca Eximia, magnetoterapia, oxigenează țesutul datorită capacității sângelui de a fi un bun conductor magnetic, asigurând un tratament de slăbire mai eficient.

Pentru un tratament de slăbire eficient și garantat cu revoluționarul Eximia HR77 Platinum aveți nevoie de 3 sau 4 ședințe pe săptămână, iar după ce ați ajuns la rezultatul dorit este suficientă o ședință de întreținere pe săptămână. Tratamentul de slăbire la Pearl Beauty Center încorporează toate tehnologiile la fiecare ședință.

Pearl Beauty Center își deschide porțile vineri, 2 martie, într-o locație elegantă, rafinată și cu mult stil. Pearl Beauty vă așteaptă în municipiul Satu Mare, pe strada Avram Iancu la numărul 58 începând cu data de 5 martie.

Detalii mai multe găsiți aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.