Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

Sondaj online! Vreți să evaluați activitatea Primăriei? Municipalitatea vă pune la dispoziție un chestionar

În efortul de a îmbunătăţi constant relaţia cu cetățenii municipiului Satu Mare și a pentru o evaluare cât mai obiectivă a serviciilor publice, Primăria Municipiului Satu Mare lansează luni, 5 februarie, un chestionar de evaluare a activității instituției pe care cetățenii îl pot completa până luni, 12 februarie 2018. 

Întrebările din cadrul chestionarului vizează modul în care sunt evaluate proiectele municipalităţii, ce transformări doresc sătmărenii privind dezvoltarea orașului sau gradul de satisfacție privind evenimentele organizate.

Cetățenii au astfel prilejul de a-și exprima direct și totodată anonim opiniile faţă de diversele aspecte ale administrării municipiului Satu Mare.

Chestionarul poate fi completat la următorul link: tiny.cc/evaluare2017

Una dintre întrebări este: Cine vreţi să cânte la Zilele Oraşului?

15 comentarii

  1. Artizanat Răspunde

    Wow, o initiativa super! Ma bucur sincer ca imi pot exprima parerea mea… Nu cred ca nu o citeste nimeni… Imi place idea de a-mi spune opinia mea… Niciodata nu am acut aceasta ocazie! Ma gandesc ca vor fi cativa inculti cu prostiile lor, dar macar, noi, sa fim IN FINE, mai culturati!

  2. Mae Răspunde

    Bine cà nu mai stau in centru !!!!!!,faceti Ceva utile cu bani domnilor

  3. Eugen Răspunde

    Domnule primar ești un penibil.
    Nu cred ca de muzica are nevoie Satu Mare.
    Orașul este dezastru și dumneata vrei circ?
    Sa-ți fie rusine.

    • un bou Răspunde

      sustin, motto de campanie era “nu vrei haos? voteaza udmr” si in oras haosul domneste deci mincinos ca restu’, ne-a si furat pe fata cu florisalu’, deci eu nu vad inca un mandat ptr domnu’, NEXT.

  4. Sony Răspunde

    @Eugen si @un bou sunteti niste javre pesedisti. Cand era la imparatie olteanul jegos (o laba trista) si nu a facut nimic, nu ati latrat.

    Bozgorasul asta betiv a facut numai in 2017 cat a facut Pinocchio-ul pesedist in 4 ani de mandat. Asa ca: ciocu’ mic si joc de glezna!

    • Philips Răspunde

      Poate ne luminezi si pe noi cei prosti,ce a facut bozgorasul betiv in 2017!
      Eu zic că se putea infinit mai mult.

    • Avut Răspunde

      Pana la urma votul a vorbit data trecuta si oamenii au decis ca e necesara o schimbare. Votul va vorbi si peste ani, insa parerea mea e ca cei la putere in momentul de fata vor lua si urmatorul mandat, fara emotii.

  5. Axinte Răspunde

    V-ati intrebat oare cu ce costuri s-au facut si se vor face lucrarile? Ia informati-va!

  6. Unu' Răspunde

    Pentru toți cârcotașii aldisto-pesediști (sulaghi), doare că unguru ăsta bețiv face mai mult decât a făcut olteanul vostru bășinos, așa e? Mă, puteți voi să faceți câte spume-ți vrea, se vede și din satelit că orașul reînvie după 4 ani de letargie și comă indusă de pesedei!
    dorel de sătmar, cel mai prost primar din istoria orașului, oricum va rămâne în istoria orașului ca cel mai prost primar din istoria acestui frumos oraș milenar!

    Dacă o ține tot așa, ungurul bețiv mai are (cel puțin) încă un mandat asigurat, și vă asigur că mulți români l-or vota, inclusiv eu!
    CUIE MOICA!
    DUIE MRAGNEA!!
    PUIE MSD!! PSD = CIUMA ROȘIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.