Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Tot mai multe cazuri de gripă! Medicii și asistentele Spitalului Județean, doborâți

Tot mai multe cazuri de gripă! 54 de oameni au fost uciși de gripă, până în momentul de față, în România. Situația este cu atât mai gravă cu cât însuși numărul cadrelor medicale din spitale, copleșite de gripă, este tot mai mare.

La Spitalul Județean Satu Mare, numărul cadrelor medicale care suferă de acest virus gripal ajunge la aproximativ 20 de persoane.

„Undeva la 15-20 de persoane estimăm că ar fi numărul cadrelor medicale, fie medici, fie asistente, care suferă de diverse afecțiuni respiratorii”, a declarat managerul Spitalului Județean, Adrian Marc, pentru Digi24.

Printre cei bolnavi se numără și purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare.

„M-am întâlnit cu virusul gripal în urmă cu vreo 10 zile și am făcut și o pneumonie. Cu tratament, mai trebuie să stau în repaus”, a declarat pentru Digi24 Constantin Demian

Sătmăreancă, moartă din cauza virusului gripal

O femeie din Satu Mare a murit, în această lună, din cauza virusului gripal de tip B, a anunţat Institutul Naţional de Sănătate Publică. Din nefericire, femeia fost nevaccinată antigripal

Recomandarea medicilor

Medicii recomandă, în continuare, vaccinarea antigripală şi respectarea condiţiilor de igienă personală. La primele semne de boală, mergeţi la medic.

 

2 comentarii

  1. Alex Răspunde

    Cat de perfid si abil este acest virus gripal, cum reuseste el sa se amestece cu virusii virozelor si sa scape din statistica autoritatilor! ” Nu e nimic si totusi e” si dovada e tocmai la personalul medical. Eu sper ca cei afectati sunt incasatori buni si ca vor scapa de atacul gripal. Multa sanatate!

  2. Carmen Răspunde

    Vaccinurile trebuie vindute ca au termen de valabilitate.Dar parca cei care lucreaza in sanatate sint vaccinati automat.Sau vaccinurile nu sint “eficiente”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.