Ultima actualizare: azi, 09:47

Locale

Unul din câştigătorii Satu Mare Street Music Festival, grav bolnav. Ne cere ajutorul!

Emil Baier, membrul trupei câștigătoare la Street Music Festival în anul 2015, are nevoie de ajutorul nostru. Tânărul, în vârstă de 26 de ani, suferă de cancer. Mai exact, acesta are o tumoare retroperitoneală uriașă, care măsoară 20 x 18 x 16 cm.

43.000 euro, prețul unei vieți

Anul trecut, în luna august, după 3 săptămâni de dureri și nopți nedormite, artistul a fost diagnosticat cu această boală necruțătoare. Familia, devastată de durere, ne cere ajutorul.

”Deși chimioterapia a făcut ca tumora să se micșoreze considerabil, ea a invadat aorta și a atacat ficatul lui Emil. Nimic nu vrea mai mult decât fratele meu să fie sănătos, să se bucure de tinerețea lui ca oricine altcineva, fără povara acestei boli. De aceea, Emil va fi supus unui tratament medical special în Hamburg, Germania, pe baza testelor genetice, urmate de chimioterapie, radioterapie și hipertermie, pregătindu-l pentru operație”, mărturisește Veronica, sora artistului.

Tratamentul medicamentos, inclusiv intervenția chirurgicală, costă 43.500 euro.

Satu Mare, solidar

În astfel de momente, sătmărenii au dat întotdeauna dovadă că sunt o comunitate extrem de solidară, ajutând și donând pentru diverse cazuri în care oamenii au avut nevoie de ajutor.

În anul 2015, muzica lui Emil răsuna pe străzile sătmărene, noi l-am ascultat și am plecat acasă mai veseli. Astăzi, e rândul nostru să-l facem să zâmbească și să-i readucem bucuria de a trăi.

 

Donațiile se pot face bancar:

RON: RO26BTRLRONCRT0319681701

EUR: RO73BTRLEURCRT0319681701

Banca Transilvania. Swift: BTRLRO22

Titular de cont: Emil Baier

Mai multe detalii găsiți accesând:

https://www.youcaring.com/emilbaier-1104863

https://www.facebook.com/friends4emil/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.