Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Agresorii poliţiştilor din Satu Mare, arestaţi pentru 30 de zile

Judecătorii sătmăreni au dispus în această seara arestare pentru o perioadă de 30 de zile a celoi doi bărbaţi care au agresat doi poliţişti.

Rezoluţia judecătorilor este următoarea: Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare, în dosar nr. 876/P/2018, privind pe inculpaţii: – CIUPAC NICU CLAUDIU, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj; – CIUPAC FLORIN VASILE, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: CIUPAC NICU CLAUDIU şi CIUPAC FLORIN VASILE pe o durată de 30 de zile începând cu data de 28.03.2018 şi până la data de 26.04.2018 inclusiv.

Unul dintre cei doi polițiști atacați marți noaptea la Satu Mare are certificat medico-legal, în care se precizează că are nevoie de 4-5 zile de îngrijiri medicale. O femeie a devenit agresivă, lovindu-l pe unul dintre polițiști, moment în care aceasta a fost încătușată. Atunci, cei doi fii ai femeii au intervenit, atacându-i pe polițiști.

Conform surselor PortalSM, la un moment dat, agresorii au spus unui alt bărbat să le aducă o sabie din casă. În acel moment, poliţiştii au scos armele, iar unul dintre ei a tras două focuri de armă în plan vertical. Scandalagiii s-au calmat, au fost încătuşaţi şi ei şi duşi la poliţie pentru audieri. Cert este că în timp ce au fost atacați, unuia dintre polițiști i-au fost rupte hainele de serviciu.

Bărbaţii, cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, sunt acuzaţi de ultraj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.