Ultima actualizare: azi, 21:47
Locale

Sătmărean numit secretar de stat în Ministerul Finanţelor Publice

Un sătmărean a fost numit astăzi în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Finanțelor Publice, decizia fiind publicată în Monitorul Oficial. Florin Iura a fost numit începând cu data de astăzi.

Premierul României,  Viorica Dăncilă, a eliberat din funcție trei secretari de stat din cadrul Ministerului Economiei și unul de la Ministerul Educației și a numit noi secretari de stat.

Florin Iura este jurist la Baca Transilvania din Satu Mare. El este membru PSD, fiind reprezentatul partidului în birourile electorale constituite la alegeri.

4 comentarii

 1. Macsim Răspunde

  Felicitari florinache! Vezi cu puscariasul Govor nu s-au promovat la Bucuresti oamenii din PSD, doar neamurile lui (nepoata 1, nepoata 2, copilasii prietenilor de afaceri, nora, cumnatu la Romatsa, nepotu la politie, surorile pe la judet, ginerii surorilor pe la finante si alte institutii deconcentrate) asta-i Romania!!!

 2. Uiuiui Răspunde

  Puternic background atât profesional cât și politic!

 3. Ion Răspunde

  Felicitari . Baiat serios si bun de munca. Sa ai spor la treaba

 4. mihai Răspunde

  Noi, satmarenii ce avem de castgat in urma acestei numiri tranzactie? Ce anume se va imbunatati si dezvolta ? OK ,scuze, am primit un apel telefonic, am o verisoara v-a fi pusa intr-un post banos. Nu mai comentez, bravo, felicitari, PSD sunteti extraordinari !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.