Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Au apărut gropile în municipiul Satu Mare. Primăria începe plombarea în câteva zile

Acțiunea de plombare a străzilor din municipiul Satu Mare este programată să înceapă zilele următoare, dar acest lucru depinde și de prognoza meteo. Ca și anul trecut sunt vizate în campania de plombare atât bulevardele principale, intrările și ieșirile din municipiu, cât și alte străzi care traversează cartierele, au declarat, pentru PortalSM, reprezentanții municipalității. 

Acțiunea de plombare va începe în primă fază pe arterele majore de circulație, însă la fel ca și anul trecut cetățenii municipiului Satu Mare vor avea la dispoziție o hartă activă a străzilor pe care se intervine, harta fiind actualizată în timp real.

Primăria Municipiului Satu Mare a încheiat un contract în acest sens cu două firme care sunt responsabile de efectuarea acestor lucrări, una acționând pe străzile de pe malul stâng, iar alta pe străzile de pe malul drept.

Primăria Municipiului Satu Mare a alocat anul acesta pentru desfășurarea acțiuni de plombare 1 milion de lei.

În 2017, Primăria Municipiului Satu Mare a reușit să plombeze 23.000 de metri pătrați, pe lângă cei 14 km de străzi reabilitate și modernizate în totalitate, obiectiv care se menține și în acest an!

Un comentariu

  1. Unu' Răspunde

    Întrebare către autorități: Trotuarele distruse când le veți repara?
    Suntem campioni pe continent la “parcări” pe trotuare și ne doare-n bască că le distrugem, dar n-ar strica reparate din când în când!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.