Ultima actualizare: ieri, 19:28

Locale

Bărbat răpus de gripă. Al treilea deces din cauza virusului gripal, la Satu Mare

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din județul Satu Mare a murit, în această săptămână, din cauza virusului gripal de tip B, anunță Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile.

Bărbatul avea condiții medicale preexistente și nu se știe dacă a fost vaccinat antigripal. PortalSM  a aflat că bărbatul a fost internat la Spitalul Județean Satu Mare cu diabet și probleme cardiace, fiind transferat la o clinică din Cluj în data de 16 februarie, unde a și decedat.

Decesul a fost înregistrat în data de 19 martie, însă cazul a fost făcut public abia astăzi. Este al treilea caz, din acest sezon, de deces din cauza virusului gripal din județul Satu Mare.

Potrivit Centrului Național de Control și Supraveghere al Bolilor Transmisibile, un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din județul Satu Mare a murit în această lună la spital, fiind infectat cu un virus gripal, de această dată de tip A, subtip (H1)pdm09.

 

4 comentarii

 1. rudolf Răspunde

  este vorba de secretarul comunei Turt care a murit in spital la Cluj

 2. abc Răspunde

  N-am vrut să spun nimic dar acum cu atât mai mult poza este de-a dreptul morbidă. Sunteți de toată groaza! Puțină decență!

 3. KJHG Răspunde

  ce decenta ……………….infernul pe noi…….

  • abc Răspunde

   Da bine zici. Pentru audiență ar fi în stare să și transmită live inclusiv cum moare omul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.