Ultima actualizare: azi, 22:40
Locale

Bătaia de joc continuă. TIR-iștii așteaptă două ore în Petea

Bătaia de joc continuă. Cu toate semnalele de alarmă trase în repetate rânduri, autorităților nu le pasă. Șoferii de TIR-uri sunt ținuți cu orele în vama Petea pe sensul de ieşire din ţară.

Luni dimineaţa, la ora 10, timpii oficiali de aşteptare erau de peste 120 de minute în vama Petea şi 30 de minute în vama Halmeu.

În vama Petea se lucrează pe două benzi pe ieşire, iar la Hameu pe una singură.

Astfel de probleme apar destul de frecvent, din cauza infrastructurii deficitare, dar şi a controalelor amănunţite impuse de autorităţile maghiare.

 

3 comentarii

  1. Johny Cash Răspunde

    În Ungaria de weekend TIR-urile nu circulă de mulți ani. Ei se respectă nu ca noi. Plus că au avut și sărbătoare de 15 martie cu weekend prelungit. Așa că nu mă mir. Dacă tiriștii își planificau drumurile funcție de asta nu erau cozi. Dar e mai ușor să facem scandal la vamă, că poate-poate trec și ei. Asta e an de an și de fiecare sărbătoare, nu e nimic nou. Din păcate.

  2. Adinutza Răspunde

    Vorbești aiurea.Circulatiă tirurilor a fost închisă pana in 15 la ora 23.00.Vina o poarta minunății vamesi care au organizarea 0 barat.Se misca încet.Tin șoferii in bătaie de joc.Deschid o singura banda de putoare ce sunt.Ar trebui 2 benzi pentru tiruri mereu atât la ieșire cât si la intrarea in tare.Una pentru cele goale fără marfa si alta pentru cele care transporta mărfuri.Si nu ar fi aglomerată.Nu mi se pare normal sa stea de la 3-4 ore la rând in vămi șoferii își mănâncă programul aiurea plus ca se aduna oboseala mișcându-se ca un melc.Si este de înțeles mai ales lunea când ies multi din tara si vinerea-sambata când revin înapoi.Asta e bătaiemișcându-seDoamnele au atâta aur pe mâini ca nu mai pot tasta datele(de la cadourile primite)+salarii mari +averi nejustificate!!!Mai ales in vama HalmeuRYSINE SA VA FIE,bieții suferi.Iar la unguri mânca-le c..u.

  3. KJHG Răspunde

    CUI NU-I CONVINE SE POATE TRECE SI SPRE BULGARIA……………

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Americanii cumpără o platformă cu sute de mii de utilizatori, operată de o companie din Satu Mare

Platforma americană de tranzacționare a mărfurilor SoOum a semnat o scrisoare de intenție pentru cumpărarea TradeBoss.com, o platformă globală de...

Închide