Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

RESPECT. Defibrilator pentru Spitalul Judeţean, dintr-un concert caritabil

Spitalul Judeţean Satu Mare are un defibrilator nou gratie unui concert caritabil susţinut de tenorul Norbert Nagy, alături de prietenii său.

Concertul caritabil de Crăciun susținut de Norbert Nagy și prietenii lui Nagy Blanka, Aldo Blaga, Corul Solemnis, cu sprijinul Rotary Club Satu Mare a făcut posibilă strângerea de fonduri pentru dotarea secției de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare cu un defibrilator nou, model TEC 5631, fabricat de Nihon Kohden, Japonia.

“Defibrilatorul a fost donat secției de Cardiologie în data de 15 Martie 2018. Norbert Nagy nu a putut fi alături de noi la predare, concertele pe care le susține momentan nepermițându-i acest lucru, dar dorim să ii mulțumim si pe aceasta cale, pentru implicarea lui”, a transmis Rotary Club Satu Mare.

Un comentariu

  1. Zile d-l Geo Răspunde

    Cum s-a acreditat spitalul asta fara defibrilator in sectie de cardiologie? S-au stris atita buluc de lume sa il vada de a trebuit sa puna niste snacksuri si sucuri pe masa si sa cheme presa sa-l fotografieze parca zici ca era ultimul tip de RMN. Ma intreb ce se intimpla cu un pacient in sectia de cardiologie care avea nevoie urgenta de defibrilator? Ca daca nu la cardiologie atunci unde? La morga?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.