Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Bursa Generală a Locurilor de Muncă, în luna aprilie, la Satu Mare

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare organizează in 20 aprilie Bursa Generală a Locurilor de Muncă

În data de 20 aprilie va avea loc Bursa Generală a Locurilor de Muncă , eveniment organizat ca în fiecare an atât la nivel național cât și județean, și se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, sau a celor care doresc să se orienteze profesional.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă este o măsură activă destinată corelării cererii și ofertei locurilor de muncă, care vine în sprijinul celor care se află în căutarea unui loc de muncă.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creșterea gradului de ocupare, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitantul locului de muncă.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă, de a-și alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale, sau să se orienteze/reorienteze profesional.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante și sunt interesați să participle la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, pot depune oferta de locuri de muncă vacante la AJOFM Satu Mare str.Ion Ghica Nr.36, e-mail: [email protected].

Locația de desfășurare a evenimentului, programul,numărul estimat al locurilor de muncă oferite vor fi transmise presei în timp util.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.