Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Copil cu malformaţie cardiacă gravă, salvat cu sprijinul doctorului Mircea Muncean

Un copil diagnosticat cu o malformaţie cardiacă gravă a fost salvat şi se dezvoltă perfect normal, cu sprijinul medicului Mircea Muncean.

Micuţul a fost diagnosticat încă din săptămâna 20 de sarcină, dar părinţii, la sfatul medicului sătmărean, au decis să îi acorde o şansă.

După naştere, copilul a fost supus unei operaţii în Germania iar astăzi se dezvoltă perfect normal.

“Si azi Dumnezeu mi-a demonstrat ca merita sa lupti pentru orice viata pe care o poti salva! Am primit vizita unui copil special si minunat, pe care l-am depistat cu o malformatie cardiaca complicata la 20 saptamani de sarcina… am decis cu familia sa ii dam sansa la viata! Si au facut toate eforturile in acest sens, copilul s-a nascut si a fost operat in Germania si traieste si se dezvolta perfect normal!!! Ma bucur pentru el si pentru familie si multumesc!!!”, a transmis Mircea Muncean.

 

4 comentarii

  1. ? Răspunde

    Si pentru malformațiile pe care nu le-ai văzut ce ți-a demonstrat Dumnezeu?Sau încă aștepți “eroule”?

    • comentator Răspunde

      Ce te miri? Tot articolul are o singură bubă. Au uitat să pună sus un mare P (de la publicitate).

  2. Mim Răspunde

    Nu stiu ce rost au comentariile de mai sus. Felicitari parintilor si medicilor care au facut posibila venirea pe lumee a acestei vieti. Iar dr.Munceanu: sunt dintr-un judet aflat la 400 km distanta. Am venit la el sa ma operez ptr ca imi mai doream un copil. Toti medicii mi-au zis ca operatia e riscanta si nu voi putea duce la capat o sarcina. Dr. Munceaanu a stiut ce sa faca si iata azi am un bebe sanatos de 1 an. Asa ca..BRAVOOOO!!!

  3. pâr pâr Răspunde

    Felicitari,tu poate ai avut noroc…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.