Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Razii masive în piețele din Satu Mare. Comercianții, controlați de polițiști

Polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, au organizat și desfășurat o acțiune pe linia comerțului stradal, ilicit, în zona piețelor agroalimentare de pe raza municipiului Satu Mare.

Ocazie cu care au fost legitimate 36 de persoane, s-au aplicat 6 sancțiuni contravenționale la Legea nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, în valoare de 4 500 de lei.

Totodată, în urma activităților desfășurate de polițiști, s-au ridicat în vederea confiscării 25 de pachete de țigarete de proveniență Ucraina.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

3 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    I-au verificat pe producătorii de banane din Stâna?

  2. Rodica Răspunde

    Producatorii de banane din Stana (lui Govor) si coloratii cu tigari de Ucraina vand sub aripa ocrotitoare a politistilor locali , chiar sub nasul lor ! Ce razie , ce amenzi , ce protectie sa ai tu , cetatean onorabil , cand te imbrancesc astia prin piete si se leaga de vreo batrana sau batran care vinde o legatura de verdeata din gradina ? Nu v-ar fi rusine , sa va fie ?! Asta numiti razie si ordine ? Habar n-aveti ce se-ntampla in realitate !

  3. cineva Răspunde

    Da ce greu te exprimi draghe Crisan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.