Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Crimă pentru banii din casa de marcat. Autorul a pierdut la jocurile de noroc

Potrivit unor surse, barmanița de la Casablanca ar fi fost ucisă pentru banii din casa de marcat. Fiind un amator al jocurilor de noroc, criminalul ar fi rămas falit, iar ,,foamea” de câțiva lei l-a împins în cele din urmă să acționeze în cel mai brutal mod posibil.

Se pare că totul a început ca un jaf rapid pentru banii aflați în casa de marcat, însă totul a degenerat iar bărbatul și-a pierdut cumpătul și s-a năpustit violent asupra barmaniței. Mai mult decât atât, planul acestui jaf ar fi pornit de la un eveniment petrecut cu o seară înaintea crimei. Criminalul ar fi pierdut cu o seară înainte bani la jocurile de noroc și a decis să se întoarcă pentru a-și ,,recupera investiția”. Totul s-a încheiat însă tragic, barmanița, în vârstă de 43 de ani, fiind ucisă.

Criminalul barmanei a fost reținut de polițiștii de frontieră din cadrul PTF Urziceni pe sensul de ieșire din țară. Acesta a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.