Ultima actualizare: ieri, 23:43
Locale

DEZVOLTARE. 26,9 mil de euro pentru Satu Mare! Primăria continuă demersurile

Primăria Municipiului Satu Mare continuă demersurile privind implementarea proiectelor depuse în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

Administratorul public al orașului, Maskulik Csaba alături de șeful serviciului Scriere, Monitorizare și Implementare Proiecte, Andrea Sveda, au participat miercuri la întâlnirea de lucru organizată la Cluj- Napoca, pe teme de dezvoltare urbană.

În cadrul întâlnirii s-au discutat etapele de implementare și s-au propus soluții care să vină în sprijinul oraselor din Transilvania de Nord care au proiectele pregătite pentru a fi finanțate prin POR 2014-2020.

La întâlnire au participat reprezentanți ai Comisiei Europene, ai Direcției Generale Politică Regională și Urbană, cât și reprezentanți ai Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest.

Vă reamintim că municipiului Satu Mare i s-a alocat în total o finanțare de 26,9 milioane de euro pentru cele 16 proiecte prioritate, dintre care 21,8 milioane de euro sunt alocate pentru cele 9 proiecte prioritate eligibile pe Axa 4.1

4 comentarii

 1. Supermaster Răspunde

  Serviciul Scriere,Monitorizare si Implementare Proiecte!!!
  Noaptea minții !

  • y Răspunde

   Vezi că doamna specialistă probabil are și spor de 75% doar scrie și citește proiecte pentru UE! Off, dar chiar că e penibilă denumirea!

 2. pastorita Răspunde

  Iarasi cu regionalizarea??
  Mai frate ce e asta???
  Le arunca momeala ca le da bani pana semneaza,si apoi ????
  Repet: daca inca suntem stat suveran,daca inca aceasta tara ROMANIA mai exista,se face referendum pt aceasta regionalizare!!!
  PUNCT!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Weekend sub cod galben. Ploi, vânt și frig în Satu Mare

O primă avertizare a ANM este valabilă începând din după-amiaza zilei de sâmbătă, 17 martie, când ploile vor cuprinde vestul și nord-vestul...

Închide