Ultima actualizare: azi, 13:22
Locale

DISPERARE. O mamă îşi caută fiica, după ce a pierdut-o din cauza sărăciei

O mamă din Negreşti Oaş îşi caută disperată fiica, pe care a pierdut-o din cauza sărăciei.

Mărioada Fedorca a pus anunţul pe mai mult grupuri de facebook în care cere sprijinul celor care deţin informaţii.

“Caut o fată. Născută pe data de 24/07/1997. Pe atunci o chema Fedorka Nicoleta Ionela acum nu ştiu cum o cheamă dar am CNP-ul ei. Vă rog dacă e cineva şi cunoaşte să mă ajutaţi să găsesc fata. E din Negreşti Oaş, judeţul Satu Mare”, a scris mama acesteia.

Ea susţine că a fost decăzută din drepturile părinteşti din cauza sărăciei, deoarece efectiv nu a mai putut-o îngriji. În urmă cu 18 ani fetiţa a ajuns în sistemul de protecţie a copilului şi de atunci nu mai ştie nimic despre ea.

Tot ce îşi doreşte acum, mama din Nereşti Oaş, este să îşi găsească fiica în vârstă de 20 de ani, şi să-i explice cum s-a petrecut totul, că nu a abandonat-o de bună voie.

Cei care au informaţii o pot ajuta trimiţând mesaje pe contul ei de facebook: https://www.facebook.com/mariavioricageorge

3 comentarii

  1. pop Răspunde

    unde erau osenii saritori plin de bani ce isi afisau casele la tv?

  2. Ica Răspunde

    Târziu, prea târziu. … .”mamico “. !

  3. Gheorghe Ciocan Răspunde

    Na bine tu da pana amu unde ai fost ,nu teo interesat de fata ,daca o adoptato cineva care chiar o avut inima sa creasca un copil chiar si la saracie vrei sa bagi fata in boala laso sa creasca la familia unde este, amu ca te-ai ajuns in franta nu mai poti repara ce-ai facut .jaj cand ajungi tu in poarta la sf Petre ce capeti tu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.