Ultima actualizare: azi, 20:50

Locale

Fedorca: Îndrăznim să spunem că deschidem pârtia Luna Șes la începutul iernii

Există posibilitatea ca pârtia de la Luna Șes să fie deschisă la începutul iernii acestui an. Anunțul a fost făcut de primarul orașului Neșgrești Oaș, Aurelia Fedorca, în cursul zilei de azi.

Potrivit acesteia, lucrările sunt aproape de finalizare. Se mai fac defrișări la vârful muntelui, mai este de amenajat jumătate din pârtie, de montat noctura și turnurile de zăpadă.

”Constructorul spune că ar fi 2-3 luni de muncă. Îndrăznim să spunem că deschidem pârtia Luna Șes la începutul iernii. Sperăm să fie la fel de frumos ca stațiunea Bukovel din Ucraina sau chiar mai frumos. Luna Șes este zona zero a turismului din Oaș”, a declarat Aurelia Fedorca, primarul orașului Negrești Oaș.

Amenajarea lacului de unde se vor tunurile de zăpadă este în curs de licitație, lucru care ar putea întârzia deschiderea pârtiei.

10 comentarii

 1. Unu Răspunde

  Pai se deschide? Sau….lacul întârzie!?

 2. turist Răspunde

  Se tot deschide de vreo 20 de ani….!

 3. Johny Cash Răspunde

  Tanti, speranța moare ultima! Prea multe promisiuni am auzit până acum. Unii promiteau de vreo 10 ani că la anul îi gata!

 4. Eu Răspunde

  Ehe…. se tot deschide partia asta de vreo 20 de ani …. acuma o sa fie cel putin ca la Bukovel sau chiar mai frumoasă. Bai fraților ăia in fie fiecare an mai construiesc câțiva km de pârtie,au undeva peste 60 de km iar voi aveti vreo 2 km si așteptați să fie ca la Bukovel. Din pacate nu avem nici o stațiune in Romania care ar putea sa concureze cu Bukovel. Din 2 km de pârtie nu se poate face o stațiune

 5. Vajk Răspunde

  Fedorca esti ridicola ca dealtfel toate femeile din Psd , exceptie Ecaterina Andronescu .

 6. Andra Răspunde

  Venim acasa! Va multumim dna primar, stim ce lupta a fost necesara..va multumim ca ati continuat sa lucrati pentru noi in ciuda obstacolelor

  • Gheorghe Răspunde

   Stati acolo ca bine stati oriunde ati fi mai bine ca si in romania ,ajutoru-i ajutor,furtisagu tot asa ,incep capsunii si sparangelu ,mai un cur de octogenar sters, niste cartofi pai la mc ,tot mai bine-i acolo,venti in august acasa nu va mai rabda dumnezo la cate prostii faceti

 7. ciprian Răspunde

  Bravo, dupa 28 de ani realizati si voi ceva…

 8. stelian radu Răspunde

  Poate nu stiti: partia a fost defrisata sub comunisti, prin anii 1985.De atunci tot se lucreaza… Rusine!!!!

 9. Român Răspunde

  @ANDRA, ce obstacole ? o gașcă de hoți și mincinoși, oare nu au oglinzi acasă, sau prieteni să le spună.
  Și te rog oriunde ai fii ANDRA nu venii acasă, lăsați-ne să avem sărbători relaxate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.