Ultima actualizare: azi, 10:19
Locale

Conducere nouă la filiala județeană Satu Mare a Retromobil Club România

Duminica 25.02.2018, a avut loc la Carei adunarea generala a membrilor Clubului Retromobil Romania, filiala judeteana Satu Mare, in scopul alegerii noi conduceri a filialei pe urmatorii doi ani.In urma votului exprimat de cei 18 membri activi (cei care detin autovehicul istoric si care au participat in anul 2017 la cel putin doua manifestari organizate de club) , au fost desemnati urmatorii:
-presedinte:          dr.  BODO BARNA GAVRIL
-vicepresedinte:   ing.RADU BUD
-secretar:               ADRIAN  GHIȚĂ NEMES
De asemenea au fost delegati cei patru membri care vor participa la adunarea generala la nivel national  care se  va desfasura la Bucuresti pe 31 martie 2018.
Noua conducere a filialei si-a propus ca in urmatoarea perioada sa organizeze actiuni de promovare a autovehiculelor istorice , activitati sportive si de informare si totodata de atragere a pasionatilor de automobile istorice in randul membrilor clubului asigurand logistica necesara celor care doresc sa-si achizitioneze si inmatriculeze autovehicule istorice.
Pentru informatii se poate apela la urmatoarele nr.de telefon
-presedinte: 0744476017
-secretar    : 0757665397.
Marti 27.02 2018 in sedinta Comitetului Director al Retromobil Romania au fost confirmate rezultatele inregistrate in sedinta adunarea generala de la Carei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Autogară nouă pentru 12.000 de persoane care circulă pe ruta Satu Mare – Oradea

Societatea orădeană de transport în comun a inaugurat, joi, a treia autogară din oraş. Noua autogară pentru mii de persoane...

Închide