Ultima actualizare: azi, 14:40

Locale

FOTO. Bărbat amendat drastic în Vama Halmeu. Cu ce l-au prins polițiștii de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au depistat și confiscat, în PTF Halmeu și pe comunicații, țigări în valoare de peste 5.700 lei, marfă ce urma să fie comercializeze pe piața neagră de desfacere din zonă.

Marți, 27 martie, în jurul orei 17.00, la P.T.F. Halmeu s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, Dan M., în vârstă de 44 de ani, domiciliat pe raza jud. Maramureș, conducând un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Maramureș. Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra vehiculului.

 

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bancheta din față și laterala din partea stângă a autoturismului, cantitatea de 498 pachete de ţigări marca Rothmans, de provenienţă ucraineană. Ţigările, în valoare de 2.241 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Sursa – Poliția de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.