Ultima actualizare: ieri, 19:41
Locale

FOTO. Codrenii nu mai rezistă! Bătaie de joc pentru zeci de mii de persoane

Codrenii nu mai rezistă cu drumul spre Homoroade. După ce ani de zile li s-a promis că drumul principal le va fi reparat, şi s-au făcut mici lucrări, acum situaţia este din nou dezastruoasă.

Lucrurile sunt foarte complicate întrucât licitaţia Consiliului Judeţean a fost contestată, nu s-a putut interveni. După îngheț și ploi au apărut iarăși gropile, dar firma care obligația să intervină, încă nu a făcuut-o.

„Am ajuns la capătul răbdării. Firma de construcții la drumuri își bate joc de noi”, ne-a scris un sătmărean care este nevoit să circule zilnic pe acest drum.

În data de 21 martie 2017 – conform contractului de execuție semnat în data de 22 februarie 2017 a fost predat amplasamentul constructorului.

Cu acest pas s-a început execuția lucrării de reabilitare a drumului DJ 193A Satu Mare – Amați – Rușeni – Tătărești – Necopoi – Homorodu de Jos – Homorodu de Mijloc – Homorodu de Sus – Solduba – Hodișa – Socond – Rătești. Lungimea drumului ce va fi modernizat este de 48,2 km și este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Constructorul a intervenit la astuparea gropilor, dar drumul nu are bază, astfel că gropile reapar.

Singura speranţă este ca firma constructoare să demareze în această primăvară lucrările în forţă şi să-şi respecte contractul.

4 comentarii

 1. Jan Răspunde

  Asta-i rau ?
  Inseamna ca nu ati vazut drumul spre Stina !

 2. Aurel Răspunde

  Da cand era PSD-ul la putere Petric a mintit si stelele de pe cer ca va moderniza zona codrului, si nici macar o groapa nu s-a astupat.

 3. Gigi Răspunde

  Nu fiti rai!
  Important e ca s-a lucrat ceva anul trecut,s-au oprit iarna si o sa inceapa iarasi.Locuiesc si eu in zona si am vazut ca deja au inceput sa lucreze…timid ce-i drept.
  Putina rabdare si va fi bine…nimic nu se face pocnind din degete.

 4. Unu' Răspunde

  Unde-i marele codrean Ștef, care a făcut și-a dres, împreună cu cumnatul Sisi, multe și mărunte, dar doar pentru clica lor?!?
  Păi nu el se lăuda pe la radio (la unele posturi, ce-i drept!) și pe la TV (iar tot așa, doar la un post!) că el a realizat în mandatul său cât alții n-au realizat în nouă ?!?
  E greu cu trei facultăți când îți lipsesc cele mintale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
DECLARAŢIE. Eleva bătăuşă şi-a învăţat lecţia. Ce a mărturisit!

Eleva bătăuşă de la Colegul Naţional Ioan Slavici, exmatriculată pentru că a bătut o altă elevă, a declarat că îşi...

Închide