Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

DECLARAŢIE. Eleva bătăuşă şi-a învăţat lecţia. Ce a mărturisit!

Eleva bătăuşă de la Colegul Naţional Ioan Slavici, exmatriculată pentru că a bătut o altă elevă, a declarat că îşi regretă fapta. Inspectorul şcolar general, Călin Durla, a declarat, pentru PortalSM, că elevei îi pare rău pentru eveniment.

“După discuţia pe care am avut-o cu fetiţa, chiar îi pare foarte foarte foarte rău. Este un eveniment care o va marca şi care zic eu, îi va schimba în bine cursul. Şi-a dat seama de marea eroare pe care a făcut-o şi cred că se va cuminţi. Nu cred că este doar vorba de a se cuminţi ci de a-şi alege o cale mai dreaptă în ceea ce priveşte evoluţia ei viitoare. Chiar mi-a plăcut foarte multe atitudinea ei, i-a părut foarte rău. Eu zic să sunt şanse foarte mari ca ea să revină acolo unde îi este locul, este o fetiţă foarte inteligentă, cu rezultate destul de bune la învăţătură. Eu sper să-şi revină”, a declarat Durla.

Inspectorul general a ţinut să aprecieze atitudinea colegilor, care au ales că le despartă pe fetele bătăuşe şi să anunţe autorităţile, în loc să stea pasivi, sau să filmeze întreaga scenă, au ales să se implice.

“Inspectoratul Şcolar nu are drept de cercetare, unităţile de învăţământ fac cercetările, aşa am înţeles că de la o postare pe facebook. Practic am înţeles că aceste trei fetiţe erau prietene, dar de la o postare pe facebook, nu ştiu ce conţinea acea postare, a pornit un pic de ceartă care a degenerat. Eu apreciez atitudinea colegilor lor de la Slavici, care puteau să stea, să filmeze, să se distreze. Ei au ales să acţioneze, s-au despărţit şi au informat autorităţile”, a mai spus Călin Durla.

Sursele PortalSM au confirmat faptul că eleva care a provocat scandalul a fost exmatriculată de la Colegiului Național ”Ioan Slavici”, fără drept de reînscriere la această unitate, iar celorlalte două li s-a scăzut nota la purtare la 7, respectiv la nota 6.

O elevă este de la Colegiului Național ”Ioan Slavici”, o alta de la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară “George Emil Palade”, a treia fiind de la Școala Gimnazială ”Bălcescu-Petőfi”.

Potrivit surselor PortalSM,totul ar fi pornit de la o postare pe Facebook în care ar fi fost implicat un băiat.

 

3 comentarii

  1. Adinutza Răspunde

    Adolescentii de azi…Lipsa celor 7 ani de acasă in cele mai multe cazuri.Bautura,droguri,haine cât mai mulate si scurte,Facebook sex,…asta e telul lor.Părinții sunt prea preocupat cu munca in majoritatea cazurilor,profesorilor li s-au luat foarte multe drepturi(nu le mai pot nici atrage atentia) asa ajung sa se învârtă in anturaj tabu.Regreta fapta?Pe naiba!!!Ce atâta Facebook?Interzise telefoanele la scoală(pentru ca mergem sa invităm nu sa stăm pe Facebook).Ce Creanga,ce Eminescu in câteva ani devin istorie!Vor invita Parazitai Bianca Draguseanu Cruduta Irinei Columbeanu” modelele”majorității tinerilor de azi

  2. cârcotaş Răspunde

    ,,Sper să îşi revină”….Cât cinism!Să-şi revină din încărcătura psihologică suplimentară realizată de pedeapsă?Tinerii au răbufniri necontrolate datorate vârstei.Îmi amintesc că,elev fiind ,deşi la clasă eram exemplar,în relaţiile cu ceilalţi băieţi îmi sărea repede ţandăra şi săream la bătaie.Şi bătăile între elevi erau destul de dese.Cred că puteam fi mutat la alt liceu că nu m-aş fi schimbat.Odată am fost şi la director care,probabil un bun psiholog ,a avut înţelepciunea să se rezume la o lecţie de morală şi comportament.Eu mai degrabă aş înţelege un eveniment de această natură decât comportamentul unor elevi la ora de curs.Asta nu înseamnă că aprob aceste fapte!

  3. gheorghe Răspunde

    Adinutza…doar o singura intrebare pentru tine,dar sa nu te superi.Daca erai adolescenta pe vremea aceasta ,adica sa ai acum 17-21 de ani crezi ca ai fi altfel decat adolescentii de azi???Hai sa fim seriosi ca si in vremea lui nea ceasca erau batai,scandaluri si chear gasculite de po..nari dintre capetele luminate ale partidului.Nu uit cand a fost descoperit grupul de elita care se iubeau barbatii intre ei…era si un profesor de matematica de la scoala U..O…parca Bek……sy il chema.Da si profesori care faceau sex cu eleve erauuuu….si profesoare care se intalneau cu elevi pentru meditatii …si nu numai.De ce ne ascundem sub masca FATARNICIEI…?OOOOO sa vezi noi….oooo cand eram noi…sunt satul de aceste idei ,,,altii sunt RAI,noi am fost si suntem sfinti numa bine de pus in rame si de pupat .Sa auzim si de…. bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.