Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

FOTO. Crima la Casablanca. Ea este barmaniţa ucisă cu bestialitate

UPDATE. Barmana ucisă cu bestialitate avea 43 de ani. Nicoleta era destul de cunoscută în municipiul Satu Mare, soţul ei, decedat de câţiva ani, lucrând la Primărie. Ei aveau o fată, care acum a rămas fără ambii părinţi.

Ora 8:20 – Crimă la Casablanca. O barmană de la localul de lângă Gara din Satu Mare a fost ucisă azi noapte de către un bărbat de aproximativ 40 de ani. Autorul a fost prins în timp ce încerca să iasă din ţară.

Totul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni. Din primele informaţii reiese că autorul, un bărbat din Lazuri ce lucra în construcţii, a intrat în Casablanca şi a vrut să o jefuiască pe femeie. El a lovit-o în zona capului şi a abandonat-o, dar femeia şi-a revenit şi şi-a anunţat o colegă. Aceasta nu a înţeles în prima fază ce s-a întâmplat deoarece victima nu vorba coerent, astfel că a sunat la 112.

La faţa locului au ajuns poliţiştii care au găsit-o pe femeie moartă. Deocamdată nu se ştie dacă ucigaşul a atacat-o din nou sau femeia a murit din cauza rănilor sufeirte, fiind efectiv desfigurată.

Poliţiştii au studiat rapid camerele video, l-au identificat pe autor şi l-au dat în consemn la frontiere. Astfel, în jurul orei 6, la aproximativ trei ore de la crimă, a fost prins ciar în vama Urziceni în timp ce încerca să iasă din ţară.

Bărbatul care a ucis-o pe barmana de la localul Csasablanca se pare că nu a ar fi acţionat singur. El a fost reţinut în vama Uziceni în timp ce încerca să iasă din ţară. În acelaşi timp, poliţiştii au mai identificat două persoane care au legătură cu crimnalul, şi posibil şi cu crima. Acestea sunt audiate la Parchet.

Un comentariu

  1. [email protected] Răspunde

    Felicitãri tuturor pentru promtitudine! Bravo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.