Ultima actualizare: azi, 15:18

Locale

A doua crimă la Casablanca! O altă barmaniţă a fost decapitată!

Barul Casablanca a mai fost scena unei crime oribile în urmă cu mai bine de zece ani. În anul 2007, victimă a căzut tot o barmană care a fost pur și simplu decapitată de unul dintre bodyguarzii localului.

Crima, care la acea vreme a șocat o țară întreagă a avut loc la sfârșitul lunii februarie, în anul 2007. Totul a degenerat în momentul barmana a refuzat să mai introducă unui client puncte în aparatul de jocuri mecanice. În acel moment, bodyguardul localului și-a ucis cu sânge rece colega, decapitând-o. Dupa ce si-a ucis colega, agentul a plecat linistit acasa, el fiind retinut de politisti, cateva ore mai tarziu, din pricina unei pete de sange aflate pe tricoul pe care il purta.

Femeia ucisă în 2007 la Casablanca avea 40 de ani si lucra in barul cu pricina de peste 10 ani. Criminalul, in varsta de 21 de ani, se afla in perioada de proba in vederea angajarii la o reputata societate de paza si protectie din Satu Mare.

Reamintim că o barmană de la localul de lângă Gara din Satu Mare a fost ucisă azi noapte de către un bărbat de aproximativ 40 de ani. Autorul a fost prins în timp ce încerca să iasă din ţară. Totul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni. Din primele informaţii reiese că autorul, un bărbat din Lazuri ce lucra în construcţii, a intrat în Casablanca şi a vrut să o jefuiască pe femeie. El a lovit-o în zona capului şi a abandonat-o, dar femeia şi-a revenit şi şi-a anunţat o colegă. Aceasta nu a înţeles în prima fază ce s-a întâmplat deoarece victima nu vorba coerent, astfel că a sunat la 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.