Ultima actualizare: azi, 17:13
Locale

FOTO. Incendiu pe Horea 6. Piromanul va fi evacuat de urgență. Kereskenyi: ,,Nu mai putem tolera distrugerile”

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a semnat marți, 6 martie, ordinul de evacuare a piromanului de pe str. Horea 6.  Astfel, I. Alexandru a fost somat să evacueze apartamentul în cursul zilei de astăzi.

”Nu mai putem tolera dezordinea și distrugerile. Cine nu respectă normele de conviețuire socială, PLEACĂ!”, a subliniat primarul.

Kereskényi Gábor atrage atenția tuturor locatarilor de pe str. Horea 6 că orice abatere de la normele de conviețuire socială echivalează cu EVACUAREA.

Primăria Municipiului Satu Mare a început curățenia în blocul Horea 6, repetatele acțiuni ale Poliției Locale din ultima vreme având ca scop clarificarea situației locative a tuturor celor care locuiesc acolo.

Primăria a obținut finanțare pe un proiect finanțat din fonduri UE pentru reabilitarea zonei de lângă Turnul Pompierilor care va include și zona blocului de pe str. Horea 6.

”Pentru noi este o mare provocare transformarea acestui “ghetto”, însă facem toate eforturile pentru a pune în valoare acestă zonă superbă a municipiului Satu Mare”, a mai afirmat edilul municipiului, Kereskényi Gábor.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

8 comentarii

 1. carmen Răspunde

  Bravo.. domnule primar!

 2. Driver Răspunde

  Tot respectul Dnul Primar….
  Niste gunoaie al societatii in plin centrul orasului….
  …égetni valo, büdös mocskos cigányok, szappant kell csinálni belölük.
  Az emberi faj szégyenei.

 3. Kolbasz Răspunde

  Drivere beloled meg hazi kolbaszt te szemet raszista

 4. Carmen Răspunde

  Nu sint rasist,dar Omul are culoarea alba.

 5. una Răspunde

  nu pentru dvs carmen am scris ptr driver si oricum din cate am auzit nu a fost evacuat la primarie doamnele de la audiente nu vreau sa le precizez numele au spus ca din intamplare a fost incendiul si oricaruia se poate intampla dar de 2 ori in 2zile si a mai facut foc si mai demult tot acolo pe horea atunci nu stiu cine si cum l-au evacuat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Descoperire șocantă. Cadavru găsit lângă o fermă din județul Satu Mare

Șocant. Cadavrul unui bărbat a fost descoperit în această dimineață între localitățile Iojib și Apa din județul Satu Mare. Trupul...

Închide