Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Lucrări în ritm alert! În câteva luni se deschide fabrica ALU MENZIKEN din Medieşu Aurit

Lucrări în ritm alert la fabrica ALU MENZIKEN din Medieşu Aurit. Firmele contractate de elveţieni au lucrat toată iarna la turnarea fundaţiilor şi ridicarea structurilor viitoarei fabrici.

Investiția de aproximativ 50 de milioane de euro de la Medieșu Aurit, este una dintre cele mai mari investiții din România

Dacă în primul an, fabrica de la Medieș va începe cu 250 de angajați, numărul angajaților va crește de la an la an, urmând să ajungă chiar și până la 700.

Investiţia se preconizează a se finaliza în anul 2018, în prima etapă vor fi construite 2 hale de producţie, care ulterior vor fi extinse, iar numărul de angajaţi va ajunge la peste 600.

Principalii clienţi ai companiei de la Medieşu Aurit vor fi din industria aeronautică şi din domeniul automotive (Recaro, Audi, BMW, Bentley, Daimler, altele).

Compania a ajunţat deja că face angajări. Se caută: șef echipă (producție), purchaser (with German and English), Junior Accountant/Bookkeeper, Inside Sales Representative – with German, Inside Sales Reprezentative, Operatori Topitorie, Recrutor, Inspector Resurse Umane, Inginer calitate, Mecanic/Electrician, Responsabil SSM, Inginer Automatist, Inginer Ofertare, Planificator și Controlor calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.