Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Mega realizare, de Centenar, la Negrești-Oaș

Lucrările la noul Centru Multicultural din Negrești-Oaș, investiție despre care se discută de mai bine de 30 de ani,  se află în linie dreaptă. Noua bijuterie a Țării Oașului este finalizată în proporție de 80 la sută și va fi inaugurată cu ocazia Centenarului Marii Uniri.

,,Continuăm pe toate planurile lucrările la Centrul Multicultural Negrești-Oaș, pe care îmi doresc să-l inaugurăm în acest an cu ocazia Centenarului Marii Uniri. Am avut o ședință pe șantier în cadrul căreia am verificat stadiul lucrărilor și pot să vă spun că sunt în grafic, conform contractului. Din punct de vedere architectural, lucrările sunt realizate în procent de 80% și, la fel, în interior. Acum se lucrează la finisajele interioare, la partea electrică și sanitară.

Urmează apoi compartimentările și dotările. În privința dotărilor, proiectul a fost aprobat în Consiliul Local, iar acum se lucrează la partea birocratică. Sper să ne încadrăm cu toate în termenele propuse ca să ne putem bucura împreună de Centenar de o realizare frumoasă!”, este mesajul primarului din Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

2 comentarii

  1. profesor Răspunde

    Aceasta e cu adevărat o realizare! Felicitări tuturor celor implicați!

  2. SANTA CLAUS Răspunde

    NUMAI ASTA NE A MAI LIPSIT ….IN REST AVEM DE TOATE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.