Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO. Profilul criminalului barmaniței de la Casablanca

Criminalul care a ucis-o cu sânge rece pe barmana localului Casablanca este Ștefan R., un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, din comuna Lazuri. Acesta a muncit în mai multe rânduri în străinătate, cel mai mult în construcții, însă pentru o perioadă a fost angajatul unui hotel din Grecia.

După aventurile din Occident, Ștefan R. s-a întors în țară. Potrivit vecinilor săi din Lazuri, acesta a fost întotdeauna o fire recalcitrantă și nu a stat aproape niciodată departe de probleme.

Ștefan R. s-a făcut remarcat și pe rețelele de socializare, limbajul folosit în postările de pe pagina sa de Facebook confirmând faptul că, într-adevăr, nu și-a prea putut stăpâni remarcile indecente.

 

 

6 comentarii

  1. Poet Careian 2018 Răspunde

    Aici ajungem cu jocurile de piano,noroc-familii distruse si moartea oamenilor nevinovati.Greu se poate castiga banii in zilele astA,dar unii in prostia asta gasesc bucuria si arunca banii din geam.Ar trebui urgent aplicata o lege care sa interzice acest activitate in baruri si in orice zona a societatii.

  2. Nicolae Răspunde

    Conform studiului, piaţa jocurilor de noroc are încasări de 650 de milioane de euro. Impactul în PIB este şi mai mare: peste 700 de milioane de euro. Contribuţia la buget este de peste 300 de milioane de euro. Şi, nu în ultimul rând sectorul jocurilor de noroc are 38.000 de angajaţi direcţi şi indirecţi.

  3. Poet Careian 2018 Răspunde

    Sa continue asa, ca cifrele da frumusetea,jucati jucati dragi boschetari piano,loviti sí omorati pe multi barmano,oricum ajung suspectii in puscarie,acolo o sa bucure de JUCARIE,si o sa cante in nisip o poezie.(Puiul mamei mele).???

  4. Veterinar Răspunde

    Viata are prioritate nu jocurile de noroc. NU E MAI IMPORTANTA CONTRIBUTIA LA BUGET.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.