Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Filmul asasinatului de la Casablanca. Poliţiştii au stabilit cum s-a petrecut totul

Filmul asasinatului de la Casablanca. PortalSM a aflat filmul tragediei de la Casablanca, local în care barmaniţa Nicoleta de serviciu a fost ucisă.

Totul a început duminică după amiaza, când principalul suspect, Ştefan Roman, de 38 de ani din Lazuri, a început să bage bani în jocurile cu noroc. A cheltuit mulţi bani şi pe băutură, şi s-a enervat foarte tare deoarece nu prea a avut noroc la aparatele de tip slot machine.  El a cerut banii înapoi, a făcut un pic de scandal, dar barmaniţa a refuzat să îi înapoieze banii. Ştefan a plecat imediat, lăsând impresia că a înţeles că a pierdut, însă a stat în faţa barului şi a pândit până când femeia a rămas singură.

La ora 3, Ştefan a intrat peste ea şi i-a cerut din nou toţi banii pe care i-a pierdut. Nicoleta a refuzat să îi dea banii, iar Ştefan i-a aplicat mai multe lovituri în moalele capului cu o bâtă, apoi a luat toţi banii din casa de marcat şi 318 pachete de ţigări din bar, după care a dispărut.

Barmaniţa Nicoleta a rămas întinsă pe jos, a agonizat, şi-a luat telefonul şi şi-a sunat o colegă, dar nu s-a mai putut exprima coerent, fiind grav rănită, probabil având o hemoragie cerebrală severă. Zece minute mai târziu, Nicoleta a murit.

Colega ei a fost cea care a anunţat poliţia, dându-şi seama că lucrurile nu sunt în regulă după acea convorbire.

La ora 6, Ștefan a fost prins în vama Urziceni în timp ce voia să iasă din țară. Era dat deja în consemn la frontieră. În bagajul său avea pachete de țigări furate din bar. Oricum, nu s-a aşteptat să fie descoperit atât de repede.

Poliţia s-a mişcat extrem de repede, a acţionat cu profesionalism şi a reuşit să îl prindă în timp util. Dacă reuşea să treacă frontiera, şansele să fie prins scădeau considerabil.

 

Un comentariu

  1. Mae Răspunde

    La pușcărie cu porcul de Molnar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.