Ultima actualizare: azi, 17:50
Locale

FOTO. Sute de sătmăreni, amendați pentru că și-au aruncat gunoaiele pe domeniul public

Poliția Locală Satu Mare a aplicat, în luna martie, 268 sancțiuni contravenționale celor care au aruncat gunoaie pe domeniul public, din care 201 amenzi (în valoare de 43.500 lei) și 67 de avertismente.

Primăria municipiului Satu Mare anunță că sătmărenii sunt tot mai implicați și le dau de știre polițiștilor locali atunci când observă persoane care aruncă gunoi pe domeniul public.

 

2 comentarii

  1. Locatar Răspunde

    Nu chiar pe domeniul public dar in curtea blocului de pe strada Păstrăvului nr.4, după o renovare fără autorizație făcută pe șestache, propietarul magazinului de mercerie de pe colț la parter a instruit nu numai meșterii dar și personalul angajat sa se descotorosească de absolut toate deșeurile, ambalajele și gunoaiele in curtea blocului cu pricina pentru a economisi câțiva lei. Este bine de precizat ca acest nonșalant excroc cu față de afacerist deține nenumărate mașini de lux de zeci de mii de euro fiecare, probabil agonisite pe urma scârțăreniei de care da dovada in fiecare zi. Mergeți domni polițiști și vedeți cu ochii domniilor voastre mormanul de saci abandonați de acest individ, indirect sau nu, saci cu moloz și ambalaje pe care Florisalul nu le va ridica niciodată, ele nefiind parte din gunoiul menajer al locatarilor acestui bloc.

  2. Alex Răspunde

    Avem apele poluate peste tot, din varful muntelui pana-n adancul oceanelor. Poluam incet-incet si uscatul, visam la raiul ceresc dar instauram pe Pamant iadul hidos. Cum este posibil asa ceva? Din pacate nu avem decat aceasta planeta, exodul pe alta probabil va avea loc peste sute sau mii de ani. In ritmul actual de poluare ne vom sufoca curand. Aceste gunoaie umane trebuie pedepsite exemplar pentru ca nu inteleg nimic din relatia om-natura si rolul mediului inconjurator in viata tuturor vietuitoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.