Ultima actualizare: azi, 13:24
Locale

FOTO. Inventivitatea românilor nu are limite! Cum și-a blindat un sătmărean rezervorul

O nouă imagine demonstrează că, atunci când vine vorba de inventivitate, imaginația românilor chiar nu are limite. Un sătmărean, care nu riscă sub nicio formă să fie furat, și-a blindat într-un mare fel rezervorul.

Cum nu puține au fost situațiile în care șoferii s-au trezit dimineața constatând că au rezervorul gol, furtul de combustibil devenind oarecum un ,,trend”, un sătmărean a simțit nevoia să-și ia măsuri de siguranță. Astfel, considerând că ușița și capacul nu sunt de ajuns, omul și-a blindat rezervorul cu bandă adezivă din belșug.

Cel mai probabil, când i-a trecut prin cap ideea, sătmăreanul a luat în considerare faptul că hoții nu-și vor pierde timpul cu îndepărtarea scotch-ului și vor merge să caute altă ,,victimă”.

5 comentarii

  1. giovanni Răspunde

    Atât puteti minți fara rusine ,nu este pus pentru furtul benzinei eu cunosc personal masina este pus deoarece lipsește usita si cand ploua su nu intre apa chiar ca romanii sunt inventivi la fel si presa ?

  2. Johny Bravo Răspunde

    E clar, superglue cât cuprinde ca să țină mașina până e dat la dezmembrări.

  3. Gica de SM Răspunde

    S I SI care e problema vai ce stire trebuie sa devina virala pe Galaxia noastră unde este domiciliul Soarelui și al altor 200 de miliarde de stele, mii de nebuloase și roiuri stelare. Este o structura gigantică având 100.000 de ani lumină în diametru și doar 1000 de ani lumină grosime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.