Ultima actualizare: azi, 08:47
Locale

FOTO/VIDEO. Sătmărean mort într-un accident, în Austria. Altul se află în stare critică

Doi sătmăreni au fost implicați într-un accident mortal pe autostrada A8 din Austria, în cursul zilei de joi. Pasagerul a murit pe loc, iar șoferul încă se află în stare critică. Mașina implicată în accident aparține firmei Autonet din Satu Mare, însă șoferul este angajat al firmei SC WIELAND REISEN SRL.

Din primele informații reiese că șoferul din Satu Mare nu ar fi respectat distanța față de autoturismul din fața sa, consecința fiind un impact extrem de puternic între cele două mașini. Cumplitul accident a rezultat cu moartea pasagerului și starea critică a șoferului.

”Am fost chemați la un accident rutier în care sunt oameni blocați în mașină. Când am ajuns la fața locului, imaginea a fost următoare: un autoturism mic a lovit un autoturism de dimensiuni mai mari, în urma căruia șoferul a fost grav rănit, iar pentru pasager, din păcate, nu s-a mai putut face nimic”, a declarat Rudolf Hager, reprezentant al Crucii Roșii.

La fața locului au ajuns pompierii, echipe ale Serviciului de Urgență, precum și un elicopter.

Vom revenii cu detalii!

7 comentarii

 1. AutoNet Răspunde

  Nu numai firmele de curierat dar și șoferii de la AutoNet sunt arhicunoscuti ca fiind de mare risc in trafic, mai toți sunt într-un adevărat slalom crezând ca ei conduc lumea aducându-ți priviri jenante dacă cumva nu tii pasul cu graba lor. Tahografe, atestate de transport, limitatoare de viteza și vârsta de minim 21 de ani pentru acești cretini trebuie implementate atunci când vine vorba de profesionalism și disciplina in trafic. Noroc ca AutoNetul are bani pentru a despăgubi familia îndoliată. Ghinionul e ca viața celui decedat nu poate fi înlocuită indiferent de suma in cauza. Se știe însă ca exista monopol pe transportul de la acea firma așa încât e ușor de stabilit cine e vinovatul care a lăsat un tânăr fără experiența sa bată drumurile lungi ale Europei.

  • Unu' Răspunde

   Autonet nu se ocupă de transport, au externalizat acest serviciu!
   Autovehiculele sunt doar inscripționate cu sigla Autonet, dar nu aparțin de ei!
   Dar, din păcate, cam așa e! Unii dintre șoferii acelei firme sunt cam sălbatici în trafic!

   Din păcate a murit un COPIL nevinovat care avea viața în față! E trist!

   Condoleanțe familiei!

 2. abc Răspunde

  Am obiceiul ”prost” de a reține anumite numere de mașini cu care trebuie să fiu mai atent. Asta pentru siguranța mea. Printe ele și niște numere de sătmar cu … ACC sau … ASM. No coment. Săracul de el, probabil se grăbeau că vine Paștele! Condoleanțe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
PANICĂ. Salam infestat cu pestă porcină, descoperit în Satu Mare

La vama Halmeu, județul Satu Mare a fost depistată o cantitate de salam infestat cu virus de pestă porcină, adus...

Închide