Ultima actualizare: azi, 15:41

Publicitate

Parada rochiilor de mireasă, pe 10 aprilie, la Satu Mare

Un eveniment deosebit pentru oraşul Satu Mare va avea loc la sala Teatrului de Nord, în data de 10 aprilie, de la ora 19.00. Va fi o prezentare de rochii de mireasă, prezentare făcută special pentru domnişoarele care vor avea nunta anul acesta şi încă nu s-au hotărât ce rochie să aleagă.

Vor fi prezente pe scena teatrului peste 50 de rochii, prezentate de manechinele de la Trust Models.

Salon Anastasia, Salon Bianca, Salon Elena, Salon Regina şi Ioana Călin vor aduce în faţa dumneavoastră cele mai noi modele de rochii de mireasă. Evenimentul beneficiază de susţinerea sponsorilor Pearl Beauty Center – sponsor principal – şi agenţia de turism Accord.

Pearl Beauty Center va acorda mai multe premii spectatorilor care vor avea norocul ca biletele lor să fie extrase la Tombola Spectatorului – 4 tichete pentru epilare definitivă cu laser – şi 2 tichete pentru lifting facial non-invaziv cu rezultate incredibile datorită tehnologiei HIFU, pentru 2 domnisoare care doresc ca la nunta lor să arate ca vedetele de la Hollywood.

Agentia de turism Accord va face fericiţi încă doi spectatori ofeirnd o excursie de tip City Break, excursie de 3 zile la sfârşit de săptămână.

Pentru a putea descoperi care e rochia cea mai potrivită şi de la care salon trebuie cumparată, rochiile vor avea un număr care se va regăsi pe flyer-ul pe care îl va primi fiecare spectator. Trebuie doar să bifaţi numărul rochiei care va place!

Biletele se pot cumpăra de la agenţia de bilete a Teatrului de Nord, iar costul unui bilet este de 28 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.