Ultima actualizare: ieri, 18:09

 

Locale

Frații Kent, Marlboro și Dolar, arestați. Au furat zeci de animale, pe care le-au vândut în Satu Mare

Trei frați din comuna Drag, județul Sălaj au fost ”săltați” de mascați din paturile lor, după ce pe numele lor a fost deschis un dosar de furt calificat, scrie Evenimentul Zilei. Aceștia au fost arestați după ce au furat animale dintr-o gospodărie, iar mai apoi au vândut marfa la un abator din Satu Mare.

Frații Kent, Marlboro și Dolar Lingurar sunt acuzați că în în urmă cu o săptămână au pătruns în curtea unei case din comuna Zimbor, județul Sălaj, de unde au furat patru miei, doi porci și 16 găini, prejudiciul calculcat de polițiști fiind de 3.500 de lei. Din prejudiciu, polițiștii au mai reușit să recupereze doar o mică parte, deoarece cei trei frați, toți recidiviști, au apucat să vândă animalele unor samsari, care le/au dus la abatorizare la un abator din Satu Mare.

În 2014, pe numele lui Marlboro Lingurar, judecătorii clujeni de la Judecătoria Cluj Napoca au dispus o pedepasă de trei ani și șase luni de închisoare, cu executare. Concret, Marlboro a fost găsit vinovat de comiterea infrațiunii de tâlhărie, fiind dat în urmărire națională și internațională. Ulterior, la un filtru rutier, polițiștii l-au găsit pe tâlhar într-o mașină condusă de un consătean.

Sursa – evz.ro

4 comentarii

 1. abc Răspunde

  Și copii lor LM și Jingling ce mai fac?

 2. Johny Cash Răspunde

  Bine măcar că euro a scăpat! Altfel ea criză financiară.

 3. Asta Răspunde

  Senzational super stire!!!

 4. Jack Daniels Răspunde

  Hapoi mo,ha vrut si gura lor să mănâncă ho shaorma !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.