Ultima actualizare: azi, 18:42
Locale

FOTO/VIDEO. Raliul Doamnelor, în centrul orașului. Spectacolul făcut de sătmărence

Raliul Doamnelor, competiție automobilistică dedicată exclusiv reprezentantelor sexului frumos, a avut un succes desăvârșit la Satu Mare. Doamnele și domnișoarele și-au pus adrenalina la încercare și cu bravură au participat la competițe.

Centrul municipiului Satu Mare a avut sâmbătă dimineața o imagine diferită față de cea cu care suntem obișnuiți zilnic. Mai multe mașini, de această dată numai cu femei la volan, au împânzit centrul orașului, unde și-au arătat capacitățile și s-au luat la întrecere.

Așadar, disciplina sportivă de automobilism, la feminin, a avut un impact pozitiv asupra sătmărencelor, ce s-au bucurat de o zi numai a lor, în materie de condus.

Raliul a fost organizat de Clubul sportiv NSM Motorsport în centrul municipiului Satu Mare.

4 comentarii

 1. sofer Răspunde

  Doamnele au exersat ”pista” în centru. Atât. Rallyul este altceva.

 2. Alex Răspunde

  @sofer. Cred ca au fost satisfacute…totusi daca “pista” era umeda era altceva.

  • sofer Răspunde

   @alex, nu fi rău, măcar au exersat liniștite niște manevre inclusiv ceva parcări laterale sau cu spatele. Unii șoferi nu numai de sex feminin au probleme cu asta. Eu la pista asta m-am referit.

 3. Alex Răspunde

  @sofer. Nu e vorba de vreo rautate, am folosit si eu din inertie ghilimelele, dar pot renunta usor la ele, ca sa nu se inteleaga altceva. E o adevarata incantare sa vezi pe o pista buna cum se da cu spatele sau cum se parcheaza lateral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.