Ultima actualizare: azi, 16:36

Publicitate

FOTO&VIDEO. S-a deschis Pearl Beauty Center, cel mai modern salon de înfrumuseţare din Satu Mare

S-a deschis Pearl Beauty Center, cel mai modern salon de înfrumuseţare din Satu Mare. Cele mai noi tehnologii în materie de înfrumusețare se află acum la Satu Mare. Datorită aparaturii moderne, Pearl Beauty Center le oferă atât bărbaților, cât și femeilor, servicii de înfrumusețare și îngrijire personală la cele mai înalte standarde.

Din dorința de a duce frumosul la un nivel cum nu a mai existat în Satu Mare, Pearl Beauty Center promite să revoluționeze termenul de salon de înfrumusețare, oferindu-le clienților un portofoliu divers de servicii.

“Am luat decizia de a investi la Satu Mare în salonul Pearl Beauty Center, care oferă servicii premium pentru că, sincer, până acum nu am găsit niciun salon care să ofere servicii de top. Cel puțin nu până în prezent. Astfel că am decis să investim în cea mai bună aparatură pe care am putut să o găsim în România. Astfel, am apelat la Beauty One, unul dintre cei mai cunoscuți reprezentanți și distribuitori ai aparatelor de top pentru saloanele de înfrumusețare. Astfel, am reușit să achiziționăm aparate de top cum ar fi Eximia, eLase, de la un producător de top de aparatură medicală, am reușit să aducem primul HIFU, o tehnologie non-invazivă de lifting facial cu face lift pro, din Satu Mare, am adus un aparat Oxygenera, vom lucra inclusiv cu Messopen. Pe măsură ce vor apărea noi tehnologii și noi aparate sperăm să le avem pe toate la noi în salon și să oferim cele mai bune servicii posibile pentru sătmăreni”, a spus Marius Cădar, reprezentantul salonului Pearl Beauty Center.

Salonul Pearl Beauty aduce în municipiul Satu Mare o nouă industrie a frumuseții. Dorind să le ofere clienților experiențe într-un cadru high-class, salonul este dotat cu o gamă de produse și tehnologii de ultimă generație.

”Firma noastră este unica distribuitoare a aparatelor ”eLase” și ”Eximia” și ne bucurăm că aceste aparate au ajuns și la Satu Mare. ELase este cel mai bun aparat al nostru de epilare definitivă, o epilare cu diodă laser. Eximia este cel mai bun aparat pentru slăbire intensivă care face și remodelare corporală. Este foarte important de precizat acest lucru pentru că aparatele de remodelare corporală sunt doar pentru remodelare corporală, iar cele de slăbire intensivă doar pentru asta. Eximia, în schimb, le îmbină pe amândouă într-un singur aparat”, a declarat Sebastian Oprean, reprezentantul firmei Beauty One.

Personal calificat și aparate de ultimă generație, totul la nivel high-class

Personalul salonului Pearl Beauty Center este periodic instruit, fiind mereu la curent cu ultimele evoluții din acest domeniu. Înaine de a vă începe tratamentele, specialiștii salonului vor prezenta clienților cum evoluează tehnologia viitorului. Astfel că, cei ce le vor călca pragul vor avea șansa să testeze Eximia HR77 Platinum, votat “Cel mai bun echipament de slăbit în 2017”. Aducând modificări vizibile încă de la prima ședință, Eximia încorporează 5 tehnologii moderne pentru: tratamente anti-celulită, tratamente faciale și tratamente profesionale de slăbit.

Pearl Beauty vă așteaptă în municipiul Satu Mare, pe strada Avram Iancu la numărul 58.

Vă recomandăm să urmăriți și pagina de Facebook : https://www.facebook.com/pearlbeauty.ro/

Un comentariu

  1. Succes Răspunde

    Domn primar, nu va fac cadou doamnele masca aceea gri din fotografia 8, ca tare va rad ochii cand sunteti cu paharasul in mana!
    Succes noului salon!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.