Ultima actualizare: azi, 16:10
Locale

Sătmărean prins în Petea cu un Lexus furat din Franţa

olițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea – I.T.P.F. Sighetu Marmației au indisponibilizat un autoturism marca Lexus, în valoare de 75.000 lei, ce figura în bazele de date ca fiind căutat de către autoritățile din Franța.

În data de  31 martie a.c., ora 00.30,  la P.T.F. Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetățeanul român David M., în vârstă de 43 de ani, domiciliat pe raza județului Satu Mare, conducând un autoturism marca Lexus, an fabricație 2005, cu numere de înmatriculare franceze.

Cu ocazia formalităților specifice, polițiștii de frontieră au efectuat verificări în bazele de date cu privire la autoturismul respectiv. Astfel, s-a constatat că în evidentele Interpol mașina în cauză figura ca fiind declarată furată, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Franța din data de 4 ianuarie 2018.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 75.000 lei a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Mesajul Instituției Prefectului adresat sătmărenilor care celebrează Învierea

Închide