Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Scandal într-un bar din Satu Mare. Un bărbat a scos o armă airsoft

Scandal cu un pistol aisoft într-un bar din Satu Mare. Totul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club de pe str. Iuliu Maniu, după ce trei persoane, din zona Oaşului au agresat o persoană.

Agenţii de securitate i-au scos din club, dar aceştia au intrat din nou în club şi de data aceasta s-au luat de colegii celor de la firma de pază, prezenţi în club. Aici unul ar fi scos o armă de tip airsoft iar agenţii de securitate au chemat poliţiştii, printr-un apel la 112, după care scandalagiii au fugit.

Cei trei au fost prinşi, doar că unul dintre ei a fost grav rănit şi se află internat în spital. Deocamdată nu se ştie exact dacă a fost rănit de agenţii de pază sau de alte persoane cu care s-a bătut.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut totul.

4 comentarii

  1. Jony Răspunde

    Eu zic să-i pupați in fund pe cei de la pază voi ăștia de la portal sm dar și pe patronul lor, Sunt niste lași care lovesc pe la spate. Jegoși împuțiți !!!

  2. Cetateanu Răspunde

    Mai Jony tu ai vrea ca paza sa fie amabila cu golanii care nu isi incap in piele ,provoaca scandal si jicnesc pe cei din jur, deranjaza un local intreg cu aroganta lor! Tu ai vrea asa ca la parnaie sa faca un interval ? Mai Jony Jony asai cand esti mafiot :)))

  3. Jony Răspunde

    Cei care asigură paza nu au in atribuții să-i scoată pe scandalagii in strada unde împreună cu alți colegi de ai lor să-i lovească miseleste

  4. Zece Răspunde

    In gura la oșenii!!bv agenților de paza!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.