Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Mobilizare a românilor! Ultim omagiu pentru sătmăreanul ucis în Paris

Ultim omagiu pentru sătmăreanul ucis în Paris. Românii din Paris care l-au cunoscut pe sătmrăeanul Viorel Ionel ucis zilele trecute în capitala Franţei, s-au prezentat astăzi la locul accidentului unde au depus flori şi au aprins lumânări.

Cu lacrimi în ochi, românii, majoritatea din judeţul Satu Mare, s-au prezentat la locul accidentului, Pont de Bondy, şi au cerut dreptate.

Familia sătmăreanului ucis are susţinerea Ambasadei României şi a Poliţiei. Oamenii legii încearcă să stabilească exact cum s-a petrecut totul.

Ionel Viorel a murit săptămâna trecută, fiind efectiv căclcat de o maşină. El călătorea împreună cu un alt prieten în maşină iar la un moment dat au avut o neînţelegere cu şoferul unui Mercedes care circula în spatele lor. Ionel Viorel s-a dat jos din maşină şi a vrut să meargă la şoferul respectiv, dar şoferul Mercedesului a dat cu maşina peste sătmărean, după care a fugit.

Tânărul, originar din Negreşti Oaş, a fot grav rănit şi a decedat la spital.

Poliţia a deschis o anchetă.

Deocamdată nu se ştie de la ce a pornit conflictul.

Un comentariu

  1. Cristian Răspunde

    Neplacut . Dar prostia si smecheria se platesc in viata. Cu ce drept a iesit el din masina sa ceara socoteala. Traficul nu e ring de box. Condoleante familiei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.