Ultima actualizare: azi, 18:05
Locale

VIDEO. Urlete înfiorătoare. Câini torturați în lagărul de la Dara

Câini torturați în ”Lagărul de la Dara”. Urletele înfiorătoare ale câinilor chinuiți se aud până la strada principală. Oamenii nu mai suportă sunetele și cer închiderea adăpostului.

O cititoare PortalSM ne-a transmis o filmare de la fața locului și ne-a rugat să publicăm mesajul următor:

”Va rog frumos publicati acest video!Asa ceva nu se mai poate!
Eram in drum spre satul Dara,se auzeau urletele de caini chinuiti pana la drumul principal…cum este posibil ca acesti indivizi de la ecarisajul Dara,Mixt Service S.R.L sa isi mai desfasoare activitatea?Tinand cont,ca in lege scrie clar,ca o firma privata nu se poate ocupa de asa ceva,deci o fac ilegal,doi la mana,nu mai au contract in orasul Satu Mare si totusi ei captureaza caini….de parca nu este de ajuns ca isi desfasoara activitatea ilegal,mai si aduc caini din alte parti, ii chinuie si ii omoara. Cum ar trebui inchis acest lagar?Va cer ajutorul!”

Ajutați aceste ființe nevinovate! DISTRIBUIȚI articolul și răspândiți nedreptatea care se face.

 

7 comentarii

 1. Bahu Răspunde

  @y despre aceste orori vorbeam ! Acestora nu le-aș permite să atingă ” Micul prinț “. Ar fi o blasfemie . Ăștia trebuie arestați !

 2. Cetateanu Răspunde

  Cainii fara stapani trebuie eutanasiati nu poti sai tii pana mor de batranete nu poti sai lasi pe strazi pina mor de batranete cine ii trateaza cine ii vaccineaza cine e raspunzator daca fac necazuri cine ii hraneste e usor sa zici ca ii iubesti dar responsabilitati sa nu ai e usor sa te impotrivesti sa fie eutanasiati dar cine se ocupa de deparazitare se fac vinovati ca fiind purtatori de tot felul de boli etc Fiti realisti si terminati cu exageraririle cu protectia animalelor si ganditiva prima data la protectia semenilor vostrii . Nu incercati sa lamuriti pe nimeni ca dandule drumul pe strazi procedati corect,sunteti interesati doar de interesele voastre financiare uitativa la SUA o tara unde toate au o limita nu am inventat noi gaura in macaroana ,

  • Cățelul eutanasiat Răspunde

   Scurt și concis. Nimănui nu-i convine soluția finala deși ca mai toate are avantaje și dezavantaje. Sunt de acord cu trecerea in neființa a animalelor dar dacă se poate fără chinuri și violenta. Sigur exista ceva uman in inumanitatea noastră a tuturor și ceva inuman in umanitate. Nu-i putem mulțimi pe toți pentru ca așa suntem noi oamenii. Putem însă sa dam dovada de respect când facem sacrificii. E greu de acceptat ca acești câini vor fi omorâți dar eu prefer acest lucru in schimbul chinurilor inutile.

 3. Bahu Răspunde

  @cetateanu și @catelul eutanasiat ( alias Balogh și acoliții lui ) ,de zicala asta ați auzit , ” Încet cu pianul , că se varsă clapele ” ! Scurt și concis !

 4. GB Răspunde

  Nimic nou sub soare
  Peste tot ne doare,
  Dara, Free Life, SUA
  Metoda e una.

  Dar contează omul
  Ce sfințește locul,
  Să fie dotat
  Prieten devotat.
  “Mă închin” chttp://www.animapro.org/voluntariat/medic.php

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.