Ultima actualizare: azi, 20:46
Locale

VIDEO. Zmei pe șoselele din Satu Mare. Șoferi filmaţi în timpul unor manevre periculoase

Zmei pe șoselele din Satu Mare. Mai mulţi şoferi au fost filmaţi astăzi, pe şoselele din judeţul Satu Mare în timpul unor manevre periculoase.

Un sătmărean a surprins în trafic cum se grăbesc șoferii din Satu Mare și cum încearcă cu tot dinadinsul să se bage unul în fața celulilalt, depășind de multe ori la limită și punând în pericol integritatea celorlalți participanți la trafic. Totul s-a întâmplat în această dimineață, pe un drum din județ cu limită de viteză 50km/h.

,,Duminică, ora 10, în localitate cu limită de viteză 50 km/h. Unii sunt atât de grăbiți încât nu ii interesează siguranța celorlalți. Kilometri buni, efectiv pe mijlocul drumului fără a păstra distanța regulamentară, doar pentru a aștepta ocazia de a depăși. Păi dacă ești atât de grăbit, de ce nu pornești mai devreme? Mai bine ne pui pe noi în pericol? Jur că dacă eram intr-o rablă, frânam intenționat ca să fiu lovit”, se arată într-o postare a sătmăreanului.

 

Un alt sătmărean a surprins cum este depăşit de un Mercedes, pe trecerea de pietoni, pe linie continuă, în timp de din faţă veneau doi biciclişti.

Astfel de cazuri nu sunt singulare şi de multe ori duc la accidente.

Un comentariu

  1. politist adjectiv Răspunde

    da pe astia cum de nu ii prind niciodata militieni..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.