Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

VIRAL. Naștere record la Satu Mare! Videoclip cu 113 mii de vizualizări pe YouTube

O naştere record a avut loc la Satu Mare, în urmă cu doi ani. O femelă labrador ciocolatiu, cea mai rară culoare, a adus pe lume 14 căţeluşi. Surprinderea a fost mare atât pentru proprietari, cât și pentru cunoscători, căci labradorii nasc între 8 și 10 pui, iar la Satu Mare nu a mai avut loc o astfel de naștere, până la cea cu pricina.

Povestea celor 14 cățeluși nu se termină, însă, aici. Renumele lor s-a răspândit repede în întreaga țară. Astfel că, videoclipul în care cățeii sunt hrăniți a ajuns viral, adunând peste 100.000 de vizualizări pe YouTube.

Povestea celor 14 cățeluși

Femela, Alissa, în vârstă de trei ani, de la canisa Claus Web, a fost împerecheată cu masculul Nero, de culoare neagră de la aceeaşi canisă, iar rezultatul a fost uimitor: 14 puiuți, grozavi și jucăuși. Nero este campion naţional la categoria Junior.

În medie, labradorii nasc între 8 şi 10 pui, fiind cazuri când se trece peste 10 micuți, însă niciun crescător de labradori nu știe să se fi născut 14 puiuți la o femelă. Alissa a adus pe lume trei masculi negri, trei femele negre, trei masculi ciocolatii şi cinci femele ciocolatii.

În lumea crescătorilor de labradori din judeţul Satu Mare mai este cunoscut un singur caz asemănător, când femela a născut 13 puiuţi.

În momentul de față canisa Clausweb a ajuns la cuibul G, fiind disponibil un singur cățel.

Mai multe detalii puteți afla accesând următorul link: https://www.clauswebkennel.eu/cuib-g-2018

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.