Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Accident la ieșire din Doba. Impact între trei autoturisme

UPDATE. Potrivit ultimelor informații, în accident au fost implicate 3 autoturisme. Concret, un șofer și-a oprit mașina pe partea carosabilă, iar un alt șofer care venea din spate s-a angajat în depășire fără să se asigure și a intrat în coliziune cu o mașină care circula din sens opus. Nicio persoană nu a fost rănită.

Un accident de circulație a avut loc în această după-amiază, după ce două autoturisme s-au ciocnit. Evenimentul rutier s-a produs la ieșire din localitatea Doba din județul Satu Mare. 

La fața locului s-au deplasat două echipaje de poliție, care au început cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. Potrivit primelor informații, nicio persoană nu a fost rănită.

Circulația a fost îngreunată câteva zeci de minute.

Vom reveni cu detalii.

4 comentarii

  1. Cetățeanul turmentat Răspunde

    Mda, tot timpul sunt șoferi care opresc pe partea carosabilă și care, deci, te obligă să îi ocolești intrând pe contrasens: autobuse cu călători, dube cu marfă. Deși ar fi loc, de multe ori, în afara părții carosabile unde să oprească, dar e graba de a reveni rapid în trafic.
    Vinovatul moral al accidentului e cel care a oprit pe partea carosabilă.

  2. gheorghe Răspunde

    Chear daca nu are vreo restrictie(linie continua,indicator cu oprirea interzisa. s.a…)nu poate opri ??Sa fim seriosi …cum sa intri in depasire fara sa te asigur?ESTI vinovat ,,,,,,A ,a,a te grabesti si nu poti sa astepti pana cand ai posibilitatea de a depasi in conditii de siguranta…pai atunci esti bun de plata.In regulament scrie cate ceva si despre efectuarea depasirii vehiculelor si autovehiculelor care stationeaza….Sa auzim de bine si atentie marita…..O zi buna la toti!!!

    • abc Răspunde

      După părerea ta dacă dobitocul oprește pe DN și pleacă în plm atunci tu frumos aștepți 3 zile până se întoarce de la iubita? Și depășirea în zona aia nu e interzisă, e linie întreruptă. Eu zic că cel care a intrat în depășire avea viteză, s-a băgat. Zicea că are loc. N-a avut.

    • Unu' Răspunde

      Gheorghiță, ai omorât și limba română dar și codul rutier!
      Conform art. 142, lit. m, OPRIREA este interzisă pe partea carosabilă a drumurilor naționale și europene, lucru semnalizat și prin marcajul continuu dintre carosabil și acostament!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.