Ultima actualizare: azi, 11:21

Publicitate

Mini Convenția PrimaGYM: Distracție, atitudine, mișcare, voie bună.. și surprize

Iubitorii de fitness au încercat în cadrul Mini Convenției de la PrimaGYM, antrenamentele BAXCross, STRONG, deepWORK, Zumba fitness și streching, noi concepte de mișcare care au făcut înconjurul lumii.

Mastertrainerul Ilona Ilyes (Babi) și trainerul Andreea Seleș, pline de energie, au susținut antrenamentele pentru cei care au dorit să învingă sedentarismul, kilogramele în plus și totodată, monotonia de zi cu zi. Atmosfera a fost susținută de DJ LEVICIUSZ precum și de Party Pix, furnizori de distracției și foto-amintiri haioase.

”Am încercat să scoatem din monotonie iubitorii de fitness și să oferim o șansă de a încerca noile concepte din sport, noi antrenamente de rezistență și cu diferite niveluri de dificultate”, a declarat mastertrainerul Ilona Ilyes.

La orele demonstrative din cadrul mini convenției PrimaGYM au venit oameni care au simțit nevoia să a se descătușa, de a da frâu liber emoțiilor, eliberându-se astfel energia negativă acumulată. Sportul îți oferă ocazia de a fi mulțumit de tine”, a spus trainerul Andreea Seles.

Așadar, Mini Convenția PrimaGYM a avut parte de distracție, atitudine, mișcare, voie bună.. și surprize, adică YANG party!

Partener de hidratare: AQUAVIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.