Ultima actualizare: azi, 22:48
Locale

FOTO. Blocaje în centru. Primăria asfaltează Piața Libertății

Trafic îngreunat în centrul municipiului Satu Mare. A început asfaltarea în Piața Libertății, iar circulația se desfășoară în circumstanțe extrem de complicate.

Cozi imense s-au creat în această dimineață în centrul Sătmarului. Coada de mașini se întinde până la serviciul de pașapoarte, iar șoferii încearcă să dea dovadă de cât mai multă răbdare.

Reamintim că Primăria municipiului Satu Mare a început marți, 3 aprilie, marea plombare. ,,În această primă etapă se va interveni cu prioritate în zona centrală și pe arterele majore de circulație. Săptămâna viitoare se va interveni și în alte zone. În acest an, Primăria Municipiului Satu Mare a alocat pentru desfășurarea acțiunii de plombare peste 1 milion de lei”, au declarat reprezentanții municipalității.

9 comentarii

 1. unu plus doi fac patru Răspunde

  nicum nu va este bine????

 2. unu plus doi fac patru Răspunde

  daca lucreaza muncitorii seara se plateste dublu deci si lucrarea e mai scumpa , si seara ce se vede te intreb eu???

  • Norick Răspunde

   Si nemtii , francezii , olandezii etc. etc. oare cum vad noaptea ? Au niste proiectoare frate, ca vezi cu ele seara mai bine ,decat ziua. Problema este ,ca in centru’ nu poti lucra de noapte , ca faci prea mare zgomot.
   (Si asa in paranteza spun, ca la noi nici nu prea este la moda lucratu’ asta de noapte. – stii tu , acolo trebuie autorizatii-,echipamente- minuni suplimentare plus si ceva supraveghetori , cineva care sa raspunda de treaba facuta – dar toata lumea mai bine doarme la ora respectiva:-)) )
   Dar nici asa nu este o.k. – asta e “cigánymunka” – asa de mantuiala. Intreb eu , cum naiba poti sa faci o treaba – mai ales o asfaltare – printre masini la full aglomeratie ??? Au pus un pic de asfalt ici-colo si ne-au inchis gura – au reabilitat tot centru’ in 2 ore…. :-)))))

   • y Răspunde

    @Norick. Știi, de foarte mult timp trebuiau începute niște lucrări care ar permite închiderea circulației în centru pentru mașini. Dar asta ar presupune ca banii încasați din parcări de vreo 10 ani să nu se transforme în salarii luate pe degeaba în jeburile unora ci să se facă efectiv investiții în niște parcări civilizate. Că deocamdată pentru bani am primit doar niște dungi albe, și asta doar în cazul fericit în care marcajele se mai văd. Aș spune să meargă cetățenii să vadă cum s-a rezolvat treaba în Nyiregyháza. Oraș similar ca noi și ca mărima doas că nu are ”norocul” cu un râu pe mijloc. Dar imediat sa în sus apărătorii patriei. Atunci să meargă până în Oradea. Acolo vezi viziune, dezvoltare, urbanism. La noi… Mai bine nu spun. Și dacă s-ar închide centrul vechi n-ar mai fi treabă așa multă cu asfaltul.
    Și încă unlucru. De doi ani frecăm asfaltarea podului Decebal. Acolo s-a lucrat pe sistem parțial închis, adică nu s-a circulat pe o parte pe asfaltul proaspăt turnat. Rezultatul știi și tu. Amatorism. Și material prost. Una e în buletinele de calitate și altceva faptic.
    Semnează @y adevărat.

    • Norick Răspunde

     @y : asa este cum spui. Suntem de tot rasul lumii.
     Am tras repede concluzia : conducerea noastra nici nu poate , dar nici nu vrea… :-))

 3. Zoltan Răspunde

  Dar, totuși unde se duc banii strânși de Primărie din parcări ???. Nu s-au construit absolut nimic din ei, nu văd parcări noi, locuri de parcare, s-a tot lăudat Kereskeny că face parcare subterană pe str. Decebal, vis- a- vis de Liceul Eminescu, al treilea si al patrulea pod peste râul Someș, ce se întâmplă totuși ???

  • Johny Cash Răspunde

   Salarii frumoase ce noi nu avem. Ia verifică pe site-ul primăriei declarațiile de avere. Și declarațiile depuse sunt înainte de majorarea de anul trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.