Ultima actualizare: ieri, 22:09
Locale

FOTO. Cade tencuiala! Maşină serios avariată în Carpaţi II

Cade tencuiala de pe un bloc din Carpaţi II. Imaginile au fost surprinse de un sătmărean şi puse pe facebook pentru a descoperi proprietarul maşinii. Totul s-a petrecut în Carpaţi II, când din cauza apei infiltrate, tencuiala de pe un bloc s-a desprins şi a căzut chiar peste un autoturism cu numere de Italia.

„Carpați 2,tencuiala a căzut de la etajul 8 al unui bloc.De data asta a fost o mașina,poate data viitoare cine știe,cineva cine ar trebui sa se ocupe de problema asta.Poate îl cunoaște cineva pe proprietar sa îl anunțe”, a transmis un sătmărean pe facebook.

3 comentarii

  1. amin Răspunde

    vezi ca in carpati 1 niste oameni umbla pe strada. daca tot va plac stirile de pishat si c..at

  2. Johny Cash Răspunde

    …, mo acum cum merg înapoi la ”muncă„

  3. observator Răspunde

    Problema e serioasă.Blocul respectiv,cel de lângă UNICARM dar şi acesta,este plin de infiltraţii în tencuială dar nu se găseşte unul de la primărie să-i avertizeze pe cei responsabili.Ar trebui monitorizată problema infiltraţiilor din timp până nu se produc nenorociri.Mulţi şi-au pus termopane dar pervaze nu,sau şi-au pus faianţă nerostuită iar infiltrarea se face masiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Eveniment electrizant cu Kozo Charlie Motiv la Infinity Ballroom, în 6 aprilie

Muzica energizantă a artiștilor Kozo, Charlie și Motiv va răsuna la Satu Mare în cadrul unui eveniment creat sub marca...

Închide