Ultima actualizare: azi, 19:38
Locale

FOTO/VIDEO. Crater uriaş în Satu Mare. S-a surpat asfaltul pe b-dul Octavian Goga

Un crater uriaş a apărut în această dimineaţă pe b-dul Octavian Goga din Satu Mare. Asfaltul, pe o suprafaţă destul de mare, efectiv s-a surpat. O bandă de circulaţie este închisă traficului rutier.

Noroc că e a doua zi de Paştele Catolic şi traficul rutier nu e prea mare.

La faţa locului au ajuns echipe de muncitori care au început să repare drumul.

Vom reveni cu detalii.

8 comentarii

 1. F Răspunde

  Fundatie 0

 2. Bogu Răspunde

  Municipiul acesta nu are primar si nici oameni competenti in domeniul administrativ. Rusinos este faptul ca e localitate de granita dar mai degraba arata ca un oras de prin judetele din Moldova……si fara sa vreau sa-i jignesc pe moldoveni.

  • matroz Răspunde

   @Bogu:mai treceti prin Moldova de azi!Ne dau lectii in administratie!Noi am ramas cu mandria hranita genetic de vestici!Din pacate!

 3. Alex Răspunde

  In utima vreme, si gropile acestea chiar exagereaza si nu se multumesc pana nu o fac lata de tot.

 4. Ardelean Răspunde

  Parca tot acolo a mai fost un cirkusz similar anu trecut….nu ia nimeni de urechi pe ala de a reparat atunci? Citimanagere…..gaborka, miscam si noi ceva?

  • y Răspunde

   Problema e că nu numai anul trecut. Anul trecut a ținut o săptămână până au reparat tot. Se văd urmele lucrărilor, sunt vreo 5 în ultimii 4-5 ani. Acuma să mă scuze toți ”competenții” de la Apaserv dar proastă lucrare s-a mai făcut. Nu răspunde nimeni să zicem cu locul de muncă?

 5. Ițic Răspunde

  La ce consiliu de administrație are Apaserv ( amanta lui Fogel de la bibliotecă ) la ce lucrări să ne așteptăm, eventual creșteri la mc/apă/canal.

 6. Ardelean Răspunde

  Fix pix…fraierii sa voteze ca pana acuma. Si sa nu se lege nici de amanta nici de nevasta de primar, si nici de febletea citimanajerului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.